(document.all) { if (event.button == 2) { alert(popup); return false; } } if (document.layers) { if (go.which == 3) { alert(popup); return false; } } } if (document.layers) { document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); } document.onmousedown=noway;
2010-12-29

Dag 3- Skolan
Arkiverat under: Allmänt

Helt seriöst vet jag inte riktig vad som menas med "skolan" Aja, men jag skriver om min skola kanske . Haha^^.

Min skola heter Hässelby villastad skola! Ligger i stockholm. Jag älskar den och man kan gå upp till 9.an i den. Jag går i 6.an och ska börja på högstatiet nästa år. Det ska bli kul. Mina kompisar som jag umgås mäst är Emelie, Saga,Emma,Josefin,Maria,Sofie,Tilda Och Sandra. det är mina bästavänner. Och alla vi umgås med varandra hela tiden! Skolamaten i skolan är skit. Jag menar det också. Den är oftast kall. och den suger.
Jag brukar vara vid biblioteket med mina kompisar på rasterna och vara inne på datorn. I´ts Nice there! Min klass hetr 6b. vi är 9 killar och 16 tjejer! Haha killarna.. Jag är nt ihop med någon :O. Alla ee .. Vet inte hur jag ska säga men typ... Konstiga :D Haha sorry boys. Fast jag har väldigt mpnga kill kompisar som i like. Min klass föreståndare heter Helena, min matte lärare heter Bette,Min musiklärare heter Anna, Min NO lärare heter Birgitta, syslöjdsfröken heter Lena, och trödslöjds lärare Björn och sisst men inte minst min hemkundskaps lärare som heter Rebbeca. och ja, vi har engelska so och allt sånt där annat. men det har vi med våran vanliga lärare ;) Haha.. yes.. och om ni undrar om vi inte har idrott så jo, det har vi visst. Fast hon slutatade nu under jullovet.. Så synd. Älskade henne värkligen. Men så vi vet inte vem vi kommer att ha,, Mhh. lite spännande?

Ajaaa, Vene vad jag ska skriva nu.. Typ HEJDÅ!

Lite av det kläder jag köpte! Fick göra så med benet för att annars såg man inte strumporna...?

Kram




Ditt namn:
Kom ihåg info?
E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Din kommentar: