(document.all) { if (event.button == 2) { alert(popup); return false; } } if (document.layers) { if (go.which == 3) { alert(popup); return false; } } } if (document.layers) { document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); } document.onmousedown=noway;
2010-01-12

så ska taylor lautner vinna tebax Taylor :P
Arkiverat under: Allmänt

 








”Twilight”-stjärnan Taylor Lautner har bestämt sig för att göra allt i sin makt för att vinna tillbaka exflickvännen Taylor Swift.  

Swift, 20, befinner sig för närvarande i Nashville, men Lautner, 17, planerar att inleda en massiv charmoffensiv när hon kommer tillbaka till Los Angeles.  

— Han tänker överväldiga henne med fyra dussin röda rosor, en diamantring och en romantisk middag, berättar en källa för National enquirer.  

Det unga paret gjorde slut i december, enligt uppgift efter bråk om mat och träning, men Lautner är övertygad om att det var fel beslut att gå skilda vägar.  

— Han är säker på att de har något alldeles extra och att det är värt att slåss för. Swift vill lägga all sin energi på karriären, men Lautner tänker inte ge sig. Han ser det här bara som ett litet bakslag i vad som ska bli en långlivad kärlek, säger källan.  

Samtidigt spekulerar Ok! magazine kring huruvida Jennifer Anistons ex John Mayer kan ha något med Taylor och Taylors uppbrott att göra.  

— Swift tycker att hon behöver en mognare kille och vi har hört att Johns pappa går runt och säger att hans son är förtjust i Swift, säger en källa till veckotidningen.  

Swift samarbetade med 32-årige Mayer på en låt på hans nya skiva. Han handplockade countrystjärnan till att sjunga låten ”Half of my heart” och det återstår nu att se om det kan uppstå mer ljuv musik mellan de båda artisterna framöver.


Källa : www.msn.se/kändisnytt


Postat av: Sara

det är klart jag kan göra det men är det en header du menar och jag kan fixa din design med om du vill men har du msn? om du har det kan du adda [email protected] så kan vi skriva mer :)

2010-01-12 @ 17:42:10
http://mileyccyrus.blogg.se/


Ditt namn:
Kom ihåg info?
E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Din kommentar: