(document.all) { if (event.button == 2) { alert(popup); return false; } } if (document.layers) { if (go.which == 3) { alert(popup); return false; } } } if (document.layers) { document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); } document.onmousedown=noway;
2010-11-08

Miley skyller hennes framgång om skilsmässa
Arkiverat under: Miley Cyrus

Tonåring skönhet Miley Ray Cyrus anklagar henne framgång för föräldrarnas skilsmässa och skulle ge upp varje dollar och guldskiva hon någonsin tjänat om Billy Ray och Tish skulle bli tillsammans igen, rapporterar Popeater. Miley vän avslöjade:

"Båda föräldrarna har varit lika delaktiga i att göra sin dotter en superstjärna. Och nu när de har uppnått sitt mål har de inget att arbeta längre och ingenting att hålla dem tillsammans. "

En musik verkställande sade: "Varje äktenskap kamp när ett barn lämnar hemmet och förhållandet blir omprövas, men lägga på toppen av det att varje sekund av det senaste årtiondet Billy Ray och Tish har spenderat bygga en stjärna tillsammans har de glömt att ta sig tid för varandra. Det är hjärtskärande.

Man skulle kunna tro att någon som Miley har allt i världen, men jag kan garantera att hon skulle ge upp allt i en andra om det höll hennes familj tillsammans. Jag är säker på när hon blåser ut hennes födelsedag ljus i ett par veckor hennes önskan kommer att bli för mamma ..

& Pappa, inte hennes karriär. " Nu när Miley är gamla nog att hantera sin egen karriär, värd över $ 50 miljoner dollar, Billy Ray och Tish dröm har besannats på bekostnad av deras äktenskap.




Ditt namn:
Kom ihåg info?
E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Din kommentar: