(document.all) { if (event.button == 2) { alert(popup); return false; } } if (document.layers) { if (go.which == 3) { alert(popup); return false; } } } if (document.layers) { document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); } document.onmousedown=noway;
2010-10-06

"Odds Är Against Miley Cyrus
Arkiverat under: Miley Cyrus

'Odds Are Against Miley Cyrus'

Familj vänner är rädda sexiga Miley Cyrus kommer att hamna i trubbel snart.Den vän berättade Hollywood Life: "Vid första Miley mamma, Tish, blev upprörd när folk skulle berätta för henne hennes dotter var som vilda, men nu är hon inser det själv. Vi är bekymrade för henne.

Hon är 17-år gammal, men är den som gör pengar och uppmanar alla skott i familjen. Ingen berättar Miley nej. & Även om de gjorde, hon är så karismatisk att hon skulle få dem att ändra sig.

Hon är en söt flicka på hjärtat, men hon börjar att tänja på gränserna. Mellan snabba livsstil och hennes nya "image", alla säger att det bara är en tidsfråga innan hon hamnar i trubbel. Vi vill inte att hon skulle vara nästa Lindsay Lohan, men oddsen är emot henne. "


Postat av: Jossan

Åh, jag blir så trött om allt tjat om att miley kommer förstöra sin karriär! Hon har familj och vänner som håller henne på jorden och Miley är en smart tjej :)

2010-10-06 @ 23:42:41
http://jodas.blogg.se/


Ditt namn:
Kom ihåg info?
E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Din kommentar: