(document.all) { if (event.button == 2) { alert(popup); return false; } } if (document.layers) { if (go.which == 3) { alert(popup); return false; } } } if (document.layers) { document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); } document.onmousedown=noway;
2010-10-06

Selena Gomez Perfekt Teen förebild
Arkiverat under: Selena Gomez

Selena Gomez Perfect Teen Role Model

Yahoo! tycker Selena Gomez är perfekt tonåring förebild: Hon är en Jill i alla yrken. På bara 18 år gammal, har Gomez visat sina fans att allt är möjligt. Från hennes huvudroll i "Magi på Waverly Place " till karriär som singer / songwriter att hennes dröm Out Loud klädkollektion, visar den unga stjärnan att om du kan drömma det, kan du göra det. Åh, och även med alla hennes projekt, lyckas hon ändå att passa in.

.. Skola och välgörenhet. Gomez har även sagt att hon planerar att ta lite ledigt från sin karriär till college, med Northwestern University överst på hennes lista ...Hennes familj har inte kommit ut i träslöjd. I en kvällstidning värld full av Dina Lohans, Lynne Spears, och Billy Rays, Gomez familj inte hittar ..

.. Att tala ut på hennes vägnar. I själva verket sällan hör vi från hennes familj.Och det är förmodligen för att hon inte göra något som de behöver för att förklara eller försvara. Faktum är att med Gomez, är alldeles tyst på familjen framsidan.Hon bär en renhet ring. Gomez mamma är ung, hon var bara 16 när hon hade Selena.

Det kan vara anledningen till Gomez bär en renhetsgrad ring. Tillbaka när hon dejtade Nick Jonas, Människor rapporterade att både tonåring stjärnor bar löfte ringar som en symbol för kyskhet. Gomez tycks ha uppskattat den kamp hennes mamma gick igenom som en tonåring mamma, alltså löftet att rädda sig själv för äktenskap.

I en intervju med J-14, sade tonåring hennes syn på kön är "ett löfte till mig själv, min familj och till Gud ... Folk säger, "Hon försöker för hårt." Jag försöker inte vara någon annan än mig själv. " Nick Jonas och Selena Gomez är ungefär lika nyttig som det blir i Hollywood.




Ditt namn:
Kom ihåg info?
E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Din kommentar: